Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't post replys?

  1. #1
    Good, fast, cheap; pick 2 Supporting Member Aaranar's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    439


    Yes | No

    Default Can't post replys?

    Whenever I try to reply to a post I get an HTTP 500 Internal Server Error. No problem starting new threads, obviously, just can't reply to anything. Started happening yesterday after I made the post about Time Warner.

    Also, going to www.socicide.com gives me :

    "Invalid forum path specified! Please edit this file and be sure to include the correct path for your $forumpath variable."

  2. #2
    Science Fucker Photobucket WarPhalange's Avatar
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    22,801


    Yes | No

    Default

    Are you using Time Warner as your ISP?

    By the way, I am having problems too.

    http://www.bullshido.net/forums/show...93#post1690693

  3. #3
    Administrator CH Admin's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    3


    Yes | No

    Default

    Should be fixed now. It's related to the "Only registered users can see links" plugin breaking everything.

    Needs to be upgraded, looks like.

  4. #4
    Good, fast, cheap; pick 2 Supporting Member Aaranar's Avatar
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    439


    Yes | No

    Default

    Thanks.

  5. #5
    How do Chameleon Circuit? Supporting Member ironlurker's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    2,082


    Yes | No

    Default

    Try logging out and logging back in, usually fixes it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
◮ Top