Results 1 to 8 of 8

Thread: httpS

  1. #1
    Supporting Member Ragout's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    101


    Yes | No

    Default httpS

    wha happin tu da https linkage for ctc?

    https://www.sociocide.com takes me to some communityhosting.net ghey page,

    I need https for when I don't want the voices in my head to know why I typun

  2. #2


    Yes | No

    Default

    We don't have an SSL version of the site.
    "Political tags - such as royalist, communist, democrat, populist, fascist, liberal, conservative, and so forth - are never basic criteria. The human race divides politically into those who want people to be controlled and those who have no such desire. "
    - Robert A. Heinlein

  3. #3
    Supporting Member Ragout's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    101


    Yes | No

    Default

    Are there plans to make one? I'm tired of having to make a new tinfoil hat every day at work. I might have a cert from verisign I could transfer over to you.

  4. #4


    Yes | No

    Default

    Hrm... Flare?

    I could use one too, but I don't know if you need an extra Vbulletin license.
    "Political tags - such as royalist, communist, democrat, populist, fascist, liberal, conservative, and so forth - are never basic criteria. The human race divides politically into those who want people to be controlled and those who have no such desire. "
    - Robert A. Heinlein

  5. #5
    Secret Squirrel Flare's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    2


    Yes | No

    Default

    Yeah ... done. You can now use HTTPS.
    At this point, it may be too late to win back disgruntled music lovers no matter what they do. As one music industry lawyer, Ken Hertz, said recently, “The consumer’s conscience, which is all we had left, that’s gone, too.”

  6. #6
    Supporting Member Ragout's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    101


    Yes | No

    Default

    Quote Originally Posted by Flare
    Yeah ... done. You can now use HTTPS.

    OMG, you are waaaay better than Indian tech support. Those motherfuckers can't even understand me. Or maybe I can't understand them....

    Thanks Flare. My aluminuminuminum supplier is a little pissed tho.

  7. #7
    Supporting Member Ragout's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    101


    Yes | No

    Default

    It works, sort of.

    If you log in under https, it works, but when I click on links it takes me to the http version of the page. Gonna clear my cache and all that other crap and see if I still have the same issues.

    *tinfoil hat on*

  8. #8
    Supporting Member Ragout's Avatar
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    101


    Yes | No

    Default

    Ok, login works, but subsequent links take you to their http equivalent.

    At least the bastards can't snoop my password now, although they can snoop me calling them bastards.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
◮ Top